HELLO!
Leuk dat je mij hebt gevonden. At Hello is mijn creatieve studio en als grafisch ontwerper geef ik jouw boodschap zo vorm dat het een kloppende en blijvende indruk maakt. Je krijgt tenslotte maar 1 keer de kans om een eerste indruk te maken. Je kunt bij mij terecht voor het ontwerpen van familiedrukwerk. Samen op zoek gaan naar een uniek en op maat gemaakte geboortekaartje en met veel liefde en aandacht maak een ontwerp op maat. Heerlijk! Daarnaast ontwerp ik tijdschriften, logo’s en complete huisstijlen. Daar heb ik later fotografiewerk aan toegevoegd. Een hele fijne combinatie!

Voor mij zelfstandige bestaan werkte ik acht jaar voor kranten en tijdschriften, waarvan zes jaar bij het woonblad 101 Woonideeën. Het laatste jaar werkte ik de helft van de week ook voor het weekblad Flair. De perfecte plekken om creatief bezig te zijn, waarin ik dagelijks geïnspireerd werd door de mooiste producties en de leukste mensen om mij heen. Tijdens die periode leerde ik naast digitaal ontwerpen ook te werken met traditionelere technieken, zoals letterpress en zeefdruk. Technieken waarmee je iets unieks kunt realiseren en die heerlijk zijn om mee te werken. Als laatste behaalde ik een opleiding fotografie, die al heel lang bovenaan mijn lijstje stond.

Onder het kopje werk heb ik een greep uit mijn werk van de afgelopen jaren verzameld. En op de blog zal ik regelmatig onderwerpen delen die ik heb gemaakt, die ik heb geleerd of die mij inspireren. Spreekt mijn stijl je aan en kan ik iets voor je betekenen neem dan contact op.

Tot snel! Sigrid

Fotografie: Ernie Enkelaar

At Hello werkte eerder met

vormgever huisstijlen ontwerpen amersfoort

Dit zeggen anderen over At Hello

Annet Niterink

De afgelopen jaren heeft Sigrid zich op de vormgeving van 101 Woonideeën van Sanoma Media ontwikkeld tot een allround vormgever die proactief is en haar verantwoordelijkheden serieus neemt. Verschillende malen heeft ze de Art Director naar volle tevredenheid vervangen. Ze is accuraat en stressbestendig. Kortom; heel fijn om mee te werken en ook nog eens een prima collega.

Annet Niterink Voormalig hoofdredacteur 101 Woonideeen
Lieneke Griffioen

We waren op zoek naar een geboortekaartje wat aansloot bij onze wensen. Er zijn natuurlijk veel geboortekaartjes te vinden, maar toch vond ik nergens dat wat precies bij ons paste. Dus heb ik mijn ideeën en kleuren gemaild naar Sigrid. Ze was meteen erg enthousiast, en ik kreeg van haar al snel meerdere opzetjes. Bij de voorbeelden die ik kreeg wist ik meteen dat het de juiste keuze was geweest. Wat een prachtige creatieve ontwerpen kregen we. Sigrid heeft het talent om precies de ideeën die ik had om te zetten naar een prachtig kaartje. Na wat heen en weer mailen, hebben we uiteindelijk een keuze gemaakt en is Sigrid aan de slag gegaan. Ons kaartje is door Sigrid met de hand gemaakt met technieken als letterpress en zeefdruk, wat een super mooie sfeer geeft aan het kaartje. Het resultaat is dan ook prachtig, echt een uniek kaartje waarvan je kan zien dat hij met liefde gemaakt is. Het kaartje heeft een mooi plekje gekregen op de babykamer, en elke keer dat ik hem zie word ik er weer blij van.

Lieneke Griffioen Geboortekaartje Seth