Dat we voor Seth iets speciaals moesten maken werd al snel duidelijk. Zijn ouders hadden online al flink rondgekeken, maar konden niet vinden wat ze zochten. Samen gingen we op zoek naar kleuren en elementen die hen aanspraken en kwamen we uiteindelijk tot het ontwerp. Op de achterkant van de kaart staat een lief gedichtje van Gewoon Jip.

 Beeld Lieneke & Seth: Eline Visscher Fotografie. Overige beelden Seth en kamertje van Seth: Lieneke Griffioen.

Letterpress: ieder kaartje is uniek
Het kaartje is gedrukt door middel van “letterpress”, ook wel boekdruk of hoogdruk genoemd. Op een ambachtelijke drukpers worden de afbeeldingen of teksten met veel kracht diep in het papier gedrukt. We kozen voor een zachte en dikke papiersoort met katoenvezels, waardoor je een mooie diepe indruk van de gedrukte onderdelen krijgt. Elke kleur op het ontwerp heeft zijn eigen drukgang, waardoor ieder kaartje meerdere keren door je handen gaat. En doordat het handwerk is, is elk kaartje dan ook uniek.

Ben je ook op zoek naar een uniek ontwerp? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@athello.nl. Dan bekijken we samen wat ik voor je zou kunnen betekenen.