Posters en extra’s voor Flair
Naast het ontwerpen heb ik bij Flair ook andere mooie projecten op mogen pakken. Zo maakte ik voor Flair een aantal spreukenpagina’s waarbij ik af en toe ook de mac dicht klapte en gebruik maakte van verschillende technieken. Zoals zeefdruk, letterpress, waterverf, gebakken koekjes, gehaakte letters, tekeningen en meer. Daarnaast ontwierp en/of fotografeerde ik de zelfmakers “I Love You” letterbanner en de Halloween-slinger. Op de website van Flair zijn de spreukenposters en de slingers te downloaden.

PRINTABLES // FOTOGRAFIE // STYLING // ONTWERP

DIY-productie “Lentekriebels” 
Bij het aprilnummer 2014 van 101 Woonideeën mocht ik een kartonnen zelfmaker bedenken. Ik verzorgde de patronen van 4 kartonnen vellen die in het hart van het nummer werden bijgevoegd. Bij die vellen maakte en fotografeerde ik een aantal zelfmakers. De patronen voor deze zelfmakers kon je downloaden. Op de website van vtwonen zijn de patronen van de koekzakjes, het vlaggenlijntje en de bestekzakjes nog steeds te downloaden.

PRINTABLES // FOTOGRAFIE // STYLING // ONTWERP

Inpakideeën
Voor het decembernummer 2013 van 101 Woonideeën bedacht ik snelle zelfmakers van kaarten, zakjes en inpakpapier. Ik verzorgde de ontwerpen, uitvoering en fotografie. De patronen van de kaartenzakjes zijn te downloaden via de site van vtwonen.

FOTOGRAFIE // STYLING // ONTWERP

Kalender 2015 voor 101 Woonideeën
Voor de januari 2015 en tevens laatste editie van 101 Woonideeen mocht ik nog een laatste extra voor de lezers bedenken. Het werd een kalender waarmee de lezers de rest van het jaar toch nog een beetje van 101 konden genieten. Daarvoor benaderde ik een aantal van onze favoriete ontwerpers en die waren direct enthousiast. Dankzij de bijdrage van My Lovely ThingPaper MoonMargo Slingerland, Tad Lapin, Seventy TreeMino Paper SweetsAudrey JeanneJans’ OntwerpfabriekReddish Design en Liekeland.

De kalender op social media #101kalender