Jillicious Goods
Afgelopen weekend ontdekte ik een nieuwe hotspot in mijn stad, Amersfoort. De milkbar van Jillicious Goods heeft zijn intrek genomen in de binnenstad. Je kon er online al langer terecht voor de lekkerste brownies, cookies, fudges en taarten. Maar nu kun je ook bij ze langs. Voor een echte esspresso of een lekker chocomelk met marshmallows. Ik nam direct wat lekkers mee vanuit de stad voor een lazy sunday met mijn Valentijntjes. Goed excuus toch? Ook kennis maken met deze toffe milkbar en haar heerlijke goodies? Ik mag een bake of cake met een drankje in de milkbar voor 2 personen weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar info@athello.nl o.v.v. Jillicious Goods.

At Hello test jilliciousgoods amersfoort

At Hello test jilliciousgoods amersfoort

At Hello test jilliciousgoods amersfoort

At Hello test jilliciousgoods amersfoort

At Hello test jilliciousgoods amersfoort

At Hello test jilliciousgoods amersfoortAt Hello test jilliciousgoods amersfoort

At Hello test jilliciousgoods amersfoort

Eye candy
De meegebrachte goodies bleken niet alleen lekker te smaken. Ik vond ze er ook nog eens prachtig om te zien. Dus stelde ik de rest van de familie weer op de proef door eerst mijn camera te pakken. Voor sommige duurde het te lang. Al snel werd de eerste Rocky road fudge weggekaapt. Snap ik, want dit stukje bleek ook al snel mijn favoriet. Maar gelukkig kroop hij wel onder mijn lens, waardoor ik nog even door kon oefenen. Niet alles bleek scherp, zoals de foto van mijn ongeduldige publiek. Toch was dit mijn favoriete foto. Laatst kwam ik daar een mooie quote over tegen. Die ik nu niet meer terug kan vinden, maar het was zoiets als; “Sometimes what’s perfect isn’t that impressive and what’s most impressive isn’t always perfect.” En zo is het.

At Hello test jilliciousgoods amersfoort

At Hello test jilliciousgoods amersfoort

At Hello test jilliciousgoods amersfoort